HASTANEMİZ BİNA TURU EKİBİ TARAFINDAN BİNA İÇİ VE BİNA DIŞI KONTROLLERİ YAPILMIŞTIR.
26 Temmuz 2024

• denetlemme3
  • denetlemme8
  • denetlemme7
  • denetlemme6
  • denetlemme5
  • denetlemme4
  • denetlemme2
  • denetlemme1
  • denetlemme

Hastanemiz ekip üyeleri Başhekim vekili Sn. Ali DİNÇER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sn. Dilek Seher YILDIRIM, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Sn. Hakan SARIMEHMETOĞLU , Kalite Yönetim Direktörü Cansel KOÇ, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Nesrin İnam ÖZ, Teknisyen Hakan Göçmen, Temizlik İşleri Bölüm şefi Tuncay EREN tarafından bina turu gerçekleştirildi.
Bina turu sonrası hastanemiz Başhekim Vekili Sn. Ali DİNÇER İlçemizin yaz döneminde artan nüfusu ve hastanemize olan yoğun hasta müracaatlarının, tedavilerinin karşılanması amacıyla binanın içinde ve dışındaki eksiklerimizi görme ,tamamlama ve giderme noktasında toplantı sonrası kararlar almıştır.