İLÇE KAYMAKAMIMIZ SN. AHMET VEZİR BAYCAR DAN HASTANEMİZE VEDA ZİYARETİ

• KAYMAKAM VEDA6
  • KAYMAKAM VEDA8

İLÇE KAYMAKAMIMIZ SN. AHMET VEZİR BAYCAR DAN HASTANEMİZE VEDA ZİYARETİ
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Şırnak'ın Cizre ilçesine atanan ilçe Kaymakamımız Sn. Ahmet Vezir BAYCAR ilçemizden ayrılmadan hastanemize veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında “ İnebolu’da görev yaptığım üç yıl boyunca gayet uyum içinde çalıştığımız hastane yönetimi ve yetkililerine teşekkür ederim. Hastanemiz pandemi döneminde bölgede üst düzey sorumluluk almış pandemi hastanesi olmuştur. Bu zor süreci başarıyla tamamlamıştır. Hızla kendini yenileyen, doktor kadrosu ve personel ile de büyüyen bir hastanedir, bundan sonraki süreçte de hastanemize ve çalışanlarına başarılar diliyorum. “ ifadelerine yer verildi.
İnebolu Devlet Hastanesi ve yönetimi olarak Sn. Kaymakamımız Ahmet Vezir BAYCAR ‘ a bu nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.