ENFEKSİYON HASTALIKLARI UZMANI Uzm. Dr. Kübra KARANALBANT HASTANEMİZE HASTA KABULÜNE BAŞLAMIŞTIR.
26 Haziran 2024

KÜBRA

Uzm. Dr. Kübra KARANALBANT 2010 - 2017 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup 2017-2018, 112 Acil Hizmetleri 'nde Pratisyen hekim olarak görev yapmıştır. 2018 -2024 Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de Enfeksiyon Hastalıkları doktoru olarak görevini tamamlamış akabinde Uz. Dr. K.KARANALBANT Geçtiğimiz ay Hastanemize Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından kontenjanı açılan Enfeksiyon Hastalıkları Polikliniğinde 25.06.2024 Pazartesi günü itibariyle Hastanemize hasta kabulüne başlamıştır.
İnebolu Devlet Hastanesi yönetimi olarak kendilerine hastanemize ve İnebolu'muza hoşgeldiniz diyoruz Görevlerinde başarılar dileriz.