HASTANEMİZ KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN KALİTE İÇİN KURUM İÇİ ÖZ DENETLENMESİ YAPILMIŞTIR.
20 Haziran 2024

• 2024 denetleme
  • 2024 denetleme1
  • 2024 denetleme7
  • 2024 denetleme6
  • 2024 denetleme5
  • 2024 denetleme4
  • 2024 denetleme3
  • 2024 denetleme2

Hastanemiz 05/06/2024 tarihinde Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğünden Sn. Emine ERTÜRK ve Sn. Hacer KADIOĞLU SÜREN 'in katılımları ile Kalite İçin Kurum İçi Öz Denetlemesi yapılmıştır. Denetleme boyunca kendilerine hastanemiz Başhekim yardımcısı Sn. Ali DİNÇER ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sn. Dilek YILDIRIM ,İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn. Metin GÜREL, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Sn. Hakan SARIMEHMETOĞLU ile birlikte ilgili teknik personel ve bölüm şeflerimiz eşlik etmişlerdir.
Hastanemiz binası,poliklinikler ve tüm birimler incelenmiş, hastalarımıza daha iyi hizmet sunumu hakkında istişareler yapılmış eksiklerimizin tamamlanması noktasında notlar alınmıştır.
Denetlemenin, hastalarımıza ve İnebolu Devlet Hastanemize hayırlı olmasını dileriz.