KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZM. DR. ÇAĞDAŞ DERDİYOK BAŞKANLIĞINDA, SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARININ UYGULANMASINA YÖNELİK ÇEVRİM İÇİ TOPLANTI DÜZENLENDİ
27 Mayıs 2024

• s

-Toplantıya hastanemiz Başhekimi Opr.Dr. Mehmet MEMİŞ, Başhekim yardımcısı Dr. Ali DİNÇER ve İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn. Metin GÜREL uzaktan görüntülü bağlantı yöntemi ile katılım sağlandı,Yapılan toplantı, Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesine uygun şekilde uzaktan görüntülü görüşme çevrimiçi online  yöntemi ile yapılmıştır.

-İl Sağlık Müdürlüğümüz Kalite Koordinatörlüğü tarafından İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK başkanlığında, ilimizdeki kamu sağlık tesislerine yönelik olarak, sağlıkta kalite standartlarının uygulanmasına yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

-Toplantıda, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK tarafından, hastanelerimizde sunulan sağlık hizmetlerinin güncel sağlıkta kalite standartları kılavuzuna uygun şekilde sunulabilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

-Planlanan çalışmalarla, sağlıkta kalite değerlendiricisi sertifikalı ekipler tarafından hastanelerimizde gerekli değerlendirmelerin yapılarak, tespit edilecek olan eksikliklerin giderilmesi ve geliştirilmesi gereken alanlara yönelik hastane yönetimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması, iyi uygulama örnekleri ve projelerin paylaşılarak hastanelerimizin hizmet standartlarının yükseltilmesi, yeni hastane statüsü kazanan hastanelerimizin de standartlara uygun hale getirilerek vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve verimli hale getirilmesi hedeflenmektedir.