Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından hastane konferans salonumuzda temizlik personellerimiz e yönelik istişare ve motivasyon toplantısı düzenlenmiştir...
27 Mayıs 2024

• h
Toplantıda öncelikle eksiklikler belirlenirken, hastane içi ve dışı temizliği ve düzeni, bahçe peyzaj ve temizliğinin düzenlenmesi görüşülüp ilgili görev dağılımları yapıldı
Toplantıya hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn. Metin GÜREL başkanlık etti ve şu açıklamalarda bulundu. Hastanemizde temizlik noktasında göstermiş oldukları üstün gayret ve çabalarından ötürü İnebolu Devlet Hastanesi olarak çok teşekkür ederiz ,ellerine emeklerine sağlık diye konuştu.Sonrasında hastanemizde temizlik hizmetleri ile ilgili güncel uygulamaların gözden geçirilmesi ve planlaması yapıldı.
İnebolu Devlet Hastanesi yönetimi olarak Hastanemiz adına alınan kararlar ve yapılan görev dağılımının öncelikle hastalarımıza ve hastanemize hayırlı olmasını dileriz .