2024 Yılı İnebolu Devlet Hastanesi Hastane Acil Planı (Hap) Tatbikatı yapıldı

• sd
  • sdd
  • ds
2024 Yılı İnebolu Devlet Hastanesi Hastane Acil Planı (Hap) Tatbikatı 15 Mayıs Çarşamba günü HAP Başkanı ,OYE ,Acil Personeli,Triyaj Ekibi, Tahliye Ekibi, İlk Yardım Ekibi, Koruma Ekibinin katılımları ile yapıldı.
Emniyet teşkilatı ve Belediyenin de verdiği destekle temsili olarak Hastanemiz acil giriş kapısı yakınında bir araçta patlama meydana geldi ve yaralıların nasıl kurtarılacağı, hastaneye sevklerinin yapılacağı ve hastanemizin bu tür acil olaylarda nasıl davranması gerektiği canlandırıldı.
Hastane Acil Planı (H.A.P) Başkanlığı görevini Hastanemiz Başhekimi yardımcısı Sn. Ali DİNÇER Üstlendi Hastanemiz stajyer öğrencileri nin , güvenlik görevlilerimizin ve Tatbikat a katılan tüm personelimizin gerçeği aratmayan performans ları ise hem Tatbikatı izleyen halk tarafından hemde Hastanemiz yönetimi tarafından takdir edildi.
Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. Mehmet MEMİŞ, Başhekim yardımcısı Dr.Ali DİNÇER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sn. Dilek Seher YILDIRIM, Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Sn.Metin GÜREL, Müdür yardımcısı Sn. Hakan SARIMEHMETOĞLU, yaptıkları ortak açıklamada tatbikatı hazırlayan , organize edilmesinde büyük emeği olan Erdal TUÇER , Furkan ÖZDEMİR ,Saniye HÜYÜK ve Öznur KINACI 'ya Başta olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür ettiler.