BİRLİĞİN ,ALINTERİNİN, EMEK ve DAYANIŞMANIN GÜNÜ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
02 Mayıs 2024

• Ğ

BİRLİĞİN ,ALINTERİNİN, EMEK ve DAYANIŞMANIN GÜNÜ
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
1 Mayıs işçi Bayramı dolayısıyla Hastanemiz öz sağlık -İş Sendikası temsilcilerimiz Şükrü YÜCE ve Bekir YILMAZ in organize ettiği kahvaltı programı İnebolu Osman Sungur Restorantı kafeterya'sında yapıldı.
Kahvaltı programına.
Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn.Metin GÜREL Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sn.Dilek Seher YURTAYDIN YILDIRIM Öz Sağlık -İş Sendikası Kastamonu Şubesi Başkanı Sn.Abdurrahman YILMAZ ve yönetimi Hastanemiz de görev yapan çok sayıda emekçi personellerimiz kıymetli aileleri ile birlikte katılım sağladı.
Alın terinin Kutsiyetine ve bu uğurda verilen mücadelenin erdemliliğine inanan herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daim olmasını diliyoruz.
İnebolu Devlet Hastanesi Yönetim Adına
Metin GÜREL