HASTANEMİZDE ÇALIŞMA SÜRESİ 20. YILINI DOLDURAN PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
26 Nisan 2024

• 20 YIL KUTLAMASI
  • 20 YIL KUTLAMASI4
  • 20 YIL KUTLAMASI3
  • 20 YIL KUTLAMASI2
  • 20 YIL KUTLAMASI

HASTANEMİZDE ÇALIŞMA SÜRESİ 20. YILINI DOLDURAN
PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
Hastanemiz de çalışma süresi 20 yılı dolduran Arzu KARA ve Selma TERZİOĞLU için Hastanemiz konferans salonunda program düzenlendi Programa Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn.Metin GÜREL ve Öz Sağlık - İş Sendikası Kastamonu Şubesi Başkanı Sn. Abdurrahman YILMAZ , çok sayıda personelimizin katılımıyla gerçekleşti.
Arzu KARA teşekkür belgesini Hastenemiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn. Metin GÜREL takdim etti, Selma TERZİOĞLU ise teşekkür belgesini Öz Sağlık - İş Sendikası Kastamonu Şube başkanı Sn.Abdurrahman YILMAZ tarafından takdim edildi.
Bizlerde İnebolu Devlet Hastanesi yönetimi olarak bu iki kıymetli çalışma arkadaşımıza hastanemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
Sağlık ile nice yirmi yıllar hep beraber inşallah diyoruz.