Kimlik Paylaşım Sistemi Kullanıcı Oluşturma
10 Nisan 2020

Sağlık Bakanlığı KPS Web Sayfası.PNG

Kimlik Paylaşım Sistemi Kullanıcı Oluşturma

Bakanlığımız tarafından hizmet verilmekte olan KPS (Kimlik Paylaşım Sistemi) web servislerinde versiyon değişikliğine gidilmiştir.

Mevcutta kullanılan KPS uygulaması 30 Mayıs 2019 tarihinde kapatılacaktır. Bu nedenle mağduriyet yaşanmaması için 17 Mayıs 2019 tarihine kadar Hastanemizde MERNİS' ten sorgulama veya doğrulama yapan personellerinizin ve hekimlerimizin ilgili hizmeti kullanabilmeleri için https://kpsyonetimv2.saglik.gov.tr/  web adresindeki sistem üzerinden kayıt olmaları gerekmektedir.

İlgili web sayfasında e-devlet üzerinden giriş yapılarak, sistem üzerindeki gerekli bilgiler doldurulduktan sonra, alacakları "Gizlilik Taahhütnameleri" ni ıslak imzalı olarak, KPS Hastane Admin Yetkilisi İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Gökhan BERBER’ e teslim etmeleri gerekmektedir.

Gizlilik Taahhütnamelerinin Hastanemiz KPS Hastane Admin Yetkilisine tesliminden sonra adınıza gerekli yetkilendirmeler yapılacaktır.

Konu ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı Kimlik Paylaşım Sistemi Web Sayfası ve KPS Yeni Kullanıcı Oluşturma Kılavuzu linkleri aşağıda verilmiştir.

Sağlık Bakanlığı Kimlik Paylaşım Sistemi Web Sayfası' na ulaşmak için lütfen linki tıklayınız.

KPS Yeni Kullanıcı Oluşturma Kılavuzu' na ulaşmak için lütfen linki tıklayınız.