HASTANEMİZ EMEKTAR ŞOFÖR PERSONELİMİZ MUZAFFER ÇOLAK A TEŞEKKÜR BELGESİ TAKTİM EDİLDİ
19 Nisan 2024

• muzaffer colak

HASTANEMİZ EMEKTAR ŞOFÖR PERSONELİMİZ
MUZAFFER ÇOLAK A TEŞEKKÜR BELGESİ TAKTİM EDİLDİ
Hastanemiz emektar şoför personel imiz Muzaffer ÇOLAK a İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn. Metin GÜREL ve İdari ve Mali İşler Müdürü Yardımcısı Sn. Hakan SARIMEHMETOĞLU tarafından teşekkür belgesi verilirken Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürümüz Sn Metin GÜREL emekli olan Muzaffer ÇOLAK a Hastanemizde 27 yıl çalışmış acısıyla tatlısı ile emek vermiştir ve emekli olmuştur. Hastane yönetimi adına kendilerine çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlıklı bir emeklilik hayatı sürmesini yüce Allah'tan niyaz ederiz.
Ömrümün 27 yılını geçirdiğim sağlık camiasında sayısız insanla tanıştım, sayısız olaya tanık oldum ve elimizden geldiğince gücümüz yettiği kadar herkese görevim çerçevesinde yardımcı olmaya çalıştım kimseye kırgın dargın değilim. Öncelikle hastane yönetimimize ,çalışma arkadaşlarıma ve beni tanıyan herkes ten helallik istiyorum. Benim hakkım var ise helal ediyorum iyi çalışmalar diliyorum diye konuştu.
Bizde İnebolu Devlet Hastanesi yönetimi olarak kendilerine hastanemize yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür ediyoruz Sağlıklı uzun ömür ve emeklilik hayatı diliyoruz.